Contact: 0723.574.419 - 0755.419.113 - comenzi

Trojan

baterii-trojan

Baterii Trojan
Începând cu anul 1925 compania Trojan – baterii Trojan este producătorul numărul unu mondial de baterii “Deep Cycle” (cu descărcare profundă). După ce activează pe un submarin în primul război mondial, George Godber înfiinţează compania Trojan – baterii Trojan în zona Los Angeles împreună cu partenerul şi cumnatul său Carl Speer.
Trojan – baterii Trojan a început inițial prin fabricarea bateriilor auto, iar mai târziu s-a reorientat către fabricarea de baterii pentru camioane comerciale. În 1940 Dick și Ray Godber s-au alăturat companiei, inaugurând cea de-a doua generație de conducere a familiei. Simțind că tehnologia deep-cycle reprezintă viitorul, compania Trojan – baterii Trojan s-a concentrat pe acest domeniu.
În 1952 Trojan – baterii Trojan produce prima baterie deep-cycle pentru o maşină de golf. De aici s-a ajuns ca Trojan – baterii Trojan să fie lider în industria maşinilor de golf, peste 98% din maşinile de golf din SUA fiind propulsate de baterii Trojan.
În anii 60’ compania Trojan – baterii Trojan şi-a extins gama de baterii deep-cycle și s-a mutat la Santa Fe Springs în California de Sud. Creşterea a continuat în anii 70’ cu adăugarea de baterii pentru mașini de curăţat podeaua, ambarcaţiuni, construcții și diverse aplicații industriale.
În 1980 Trojan – baterii Trojan s-a mutat lângă Atlanta, Georgia, iar în 1992 Trojan – baterii Trojan a inaugurat un centru tehnologic de ultimă generaţie dedicat cercetării şi dezvoltării produselor. Astfel în prezent Trojan – baterii Trojan este numărul unu în lume la producerea, testarea şi dezvoltarea bateriilor deep-cycle.

Trojan – baterii Trojan produce baterii deep-cycle pentru foarte multe aplicaţii între care: vehicule de golf şi utilitare, platforme pentru lucru la înălţime, camioane, nave maritime, vehicule de agrement, vehicule medicale, vehicule pentru deplasare electrice, sisteme de energie regenerabilă.

Tehnoelectrica este dealer pentru toată gama de baterii Trojan.

Trojan – baterii Trojan – COMPETITION…..It brings out the best in us.

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie