Contact: 0723.574.419 - 0755.419.113 - comenzi

Baterii semitracţiune

baterii-semitractiune

Baterii semitracţiune sunt baterii pentru vehicule electrice, de tip acumulator reîncărcabil, utilizate în principal pentru propulsie dar şi pentru alte aplicaţii. Tipul de baterii semitracţiune este folosit pentru electrocar-uri, stivuitoare, maşini electrice pentru golf, maşini electrice pentru curăţat podele, scaune cu rotile electrice, precum și la alte vehicule electrice şi pentru alte aplicaţii.

Tipul de baterii semitracţiune diferă de bateriile de pornire, iluminat şi aprindere (baterii auto) prin faptul că sunt concepute pentru a oferi putere pe perioade lungi de timp. Tipul de baterii semitracţiune sunt folosite în loc de bateriile auto pentru aceste aplicații. Tipul de baterii semitracţiune sunt proiectate să aibă o capacitate mare (amperi/oră). Tipul de baterii semitracţiune este caracterizat printr-un raport relativ ridicat de putere/greutate, energie/greutate și densitate de energie.

Bateriile ( baterii semitracţiune, tracţiune ) reîncărcabile sunt de obicei cea mai scumpă componentă a unui vehicul electric, fiind aproximativ jumătate din costul de vânzare. Costul de fabricație al baterii semitracţiune este substanțial, dar costurile ulterioare de exploatare şi operare sunt mai mici. Începând cu sfârșitul anilor 1990 progresele în domeniul tehnologiilor de fabricaţie a baterii semitracţiune au fost determinate de cererea pentru laptop-uri și telefoane mobile şi anume pentru un număr mai mare de caracteristici, display-uri mai luminoase şi mai mari și durată mai lungă de funcţionare pe baterie. Piaţa pentru baterii semitracţiune a cules beneficiile acestor progrese.

Tipul de baterii semitracţiune sunt folosite în mod curent pe tot parcursul zilei şi se încarcă noaptea.

Având ca referinţă energia produsă (necesară), costul energiei electrice rezultate din tipul de baterii semitracţiune necesară pentru a opera un vehicul electric este o mică parte din costul de producere de combustibil lichid necesar pentru a produce o cantitate echivalentă de energie.

Costul de înlocuire a bateriilor semitracţiune domină costurile de operare.

Baterii semitracţiune comercializate de noi:
- cu electrolit lichid;
- cu electrolit absorbit tip AGM;
- cu electrolit gelificat tip GEL.

Bateriile semitracţiune comercializate de noi sunt de la următorii producători:
- Midac;
- Trojan;
- Enersys;
- Hawker;
- NBA.

Click aici pentru toata gama baterii semitracţiune.

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie