Contact: 0723.574.419 - 0755.419.113 - comenzi

Midac

baterii-midac

Midac - baterii Midac este unul dintre cei mai importanţi producători de baterii din Europa.

Midac îşi are sediul şi fabrica în Italia în oraşul Verona.

Midac este singura companie care produce baterii auto, baterii tracţiune şi baterii staţionare în aceeaşi fabrică.

În mai puţin de 20 de ani Midac - baterii Midac a devenit una dintre companiile de frunte în Europa comercializându-şi produsele în toată lumea.

Rezultatele obținute de Midac - baterii Midac sunt rodul efortului pe care fiecare departament, fiecare birou l-a pus în îmbunătățirea produselor și calităţii serviciilor și în căutarea de noi soluții. Rezultatele obținute de Midac - baterii Midac se datorează de asemenea încrederii pe care clienții și partenerii au avut-o în compania Midac - baterii Midac. Midac - baterii Midac şi-a atins obiectivele tehnologice şi de cifră de afaceri.

Midac - baterii Midac face teste de laborator pe materiile prime (teste fizice și chimice), precum și asupra produsului finit (încercări mecanice, funcționale și electrice), pentru a garanta cea mai mare fiabilitatea a produselor sale. Pentru a da un exemplu, standardele de calitate şi rezistenţă Midac - baterii Midac şi testele de siguranță Midac pentru sectorul auto, cum ar fi testele de răsturnare, sunt în conformitate cu specificațiile stricte ale companiilor de automobile de top la nivel mondial.

Compania Midac - baterii Midac se bazează foarte mult pe cercetare îndreptată spre acumularea și exploatarea energiei, astfel fabricând baterii inovative destinate piețelor emergente și cu diverse aplicaţii (de telecomunicații, surse de energie regenerabile, sisteme de urgență, recreere și alte utilizări speciale), capabile de a concura și de a fi pe picior de egalitate cu cei mai mari producători internaționali.

Midac - baterii Midac a fost întotdeauna angajată în a promova şi utiliza inteligent resursele planetei. Astfel Midac - baterii Midac a construit la sediul sau una dintre cele mai mari centrale de producere a energiei electrice, din zonă, acoperindu-şi astfel întregul necesar de energie pentru fabrică şi birouri. Midac - baterii Midac reuşeşte se prevină emisii de CO2 de 945 de tone pe an.

Certificarea este o pârghie esențială pentru consolidarea și dezvoltarea unei companii cum este Midac. Midac - baterii Midac trebuie să facă faţă presiunii unei piețe tot mai exigente și mai competitive. Obţinerea certificatelor este, prin urmare, o garanție a efortului constant depus de Midac în urmărirea obiectivelor sale privind calitatea și satisfacerea clienților.

Pentru a fi specific, sistemul de management al MIDAC - baterii Midac este certificat în conformitate cu următoarele standarde: ISO 9001:2008, ISO/TS 16949:2009, ISO 14001:2004, BS OHSAS 18001:2007, SA 8000:2008.

Produsele Midac - baterii Midac comercializate de noi sunt:

- Baterii auto Midac – Midac Sigillum, Midac Hermeticum, Midac Hyperbolis, Midac Celeris, Midac Orientis, Midac Fortis, Midac Hercules;

- Baterii semitracţiune Midac – Midac EW;

- Baterii staţionare Midac.

28 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă

28 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă